ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΔΑΚΗΣ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ !

Πάντα αυτές οι άγιες ημέρες είναι που μας θυμίζουν πόσο σημαντικά είναι τα ασήμαντα, πόσο δυνατοί γίνονται οι αδύναμοι. Έτσι απλά μέσα από την αλήθεια, τον πόνο, την υπεράσπιση της δικαιοσύνης, νιώθοντας και συγχωρώντας τις αδυναμίες των συνανθρώπων μας. Τι πραγματικά έχει αξία; Ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά σε αυτούς που μένουν μόνοι, ένα χέρι βοηθείας σε κάποιους που στέκονται αδύναμοι, απελπισμένοι σε μια στιγμή της ζωής ή κάποια ευρώ παραπάνω στη τσέπη μας, μία θεσμική διάκριση χωρίς ουσία ή να πέσει στο γκρεμό ο συμπολίτης μας και η οικογένεια του που τον θεωρούμε ανταγωνιστή, αντίπαλο, πιο δυνατό, όχι όμως πιο απλό και ταπεινό.
Να μην αφήνουμε λοιπόν τις αδυναμίες μας, τις ανούσιες εικόνες και πράξεις να μας κυριεύουν παρέα με την απληστία! Μη ξεχνούμε πως ο ΙΗΣΟΥΣ δεν ήταν και δεν υποστήριξε ποτέ ότι είναι κάτι παραπάνω από την καλή ψυχή, πράξη, αγάπη των ανθρώπων που τον σταύρωσαν .
Δεν ήταν εκλεγμένος, πολίτικος ούτε διακεκριμένος επιστήμονας δεν προσπάθησε να πείσει για το σωστό και το καλό με ψέμα και υποκρισία. Παρά μόνο με αλήθειες και απλότητα .
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: