Κοσμοσυρροή στην υποδοχή των Ιερών λειψάνων Τιμίου Σταυρού και χειρός Αγίας Μαγδαληνής στο μοναστήρι Παναγίας Άξιον Εστίνστο Μεσαίο.

P5Κοσμοσυρροή στην υποδοχή των Ιερών λειψάνων Τιμίου Σταυρού και χειρός Αγίας Μαγδαληνής έγινε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στο μοναστήρι Παναγίας Άξιον Εστίνστο Μεσαίο.  Τα Άγια λείψανα έφτασαν στην μονή στις 18.30 μ.μ. και τα υποδέχτηκαν οι Μητροπολίτες Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ. Ιωάννης και Τρικάλων Χρυσόστομος.
P3Κατόπιν με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστου, των μοναχών, των ιερέων και παιδιών του χορευτικού συγκροτήματος του ΜΠΣ Μεσαίου »Νέα Κοτύωρα», έφτασαν στον Ναό.
P7Ακολούθησε ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός και εν συνεχεία, έγινε λαικό προσκύνημα των ιερών λειψάνων από τους πιστούς και αυτό κράτησε μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.
P6 Για την ιστορία αναφέρουμε, ότι πολλές εκατοντάδες κόσμου ήρθαν από τον Νομό Θεσσαλονίκης και όχι μόνο για να προσκυνήσουν τα Άγια λείψανα, τα οποία ήρθαν από το Άγιον Όρος και συγκεκριμένα από την μονή Σίμωνος Πέτρας.

P2R4
Πηγή: ΜΠΣ Μεσαίου »Νέα Κοτύωρα»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: