Αστέριος Γαβότσης: Όραμα μας ως παράταξη και τώρα ως διοίκηση ήταν και παραμένει η αποκατάσταση της συνοχής για όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινωνίες του δήμου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29.09.2015

4ΓΑΒΟΤΣΗΣΌραμα μας ως παράταξη και τώρα ως διοίκηση ήταν και παραμένει η αποκατάσταση της συνοχής για όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινωνίες του δήμου μας. Είναι αδιανόητο, περιοχές όπως ο Δρυμός, η Λητή, το Μελισσοχώρι, η Νέα Φιλαδέλφεια, το Πετρωτό, το Μεσαίο, ο Πεντάλοφος, η Νεοχωρούδα να πασχίζουν να επιλύσουν προβλήματα που δεν αρμόζουν στις σύγχρονες κοινωνίες.

Στο πλαίσιο αυτό, και μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποίησε ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξής μας, Αστέριος Γαβότσης, καθορίστηκαν και οι δομές που πρέπει και μπορεί να έχει ο δήμος μας για να γίνει πιο φιλικός για τους κατοίκους του. Με απόφαση λοιπόν του δημάρχου ξεκίνησε από τον Πεντάλοφο ένας κύκλος συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου που ως στόχο έχει την άμεση επαφή με τους πολίτες μέσα από ερωτήσεις και τοποθετήσεις για τα προβλήματα της περιοχής τους.

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γ. Παπακωνσταντίνου να χάνει την ψυχραιμία του μη αντέχοντας ίσως να γίνονται συνεδριάσεις και εκτός του δημαρχείου, προσπαθώντας μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο, Κ. Δούμπαλα να βάλει στο σώμα διάφορα τυπικά και άνευ ουσίας ζητήματα επί της διαδικασίας, προκαλώντας και τη δυσαρέσκεια των πολιτών του Πενταλόφου που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση, κατακεραυνώνοντάς τους γι αυτή τη στάση. Ο λόγος που για μια ακόμα φορά μας απογοήτευσε ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ήταν τόσο για την ανεπάρκειά του σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά για την εμπάθεια που έχει για τις περιοχές εκτός της πόλης του Ωραιοκάστρου, στερώντας το δικαίωμα έκφρασης στους παρευρισκόμενους συμπολίτες μας του Πενταλόφου.

«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: