Ναυαγεί η συνεργασία του κ.Μανουσάκη Δάκη και κ. Γαβότση Αστέριου;

ΓΑΒ 1 DSC_0615Ένα σκαλοπάτι πριν την οριστική ρήξη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται πλέον, οι σχέσεις του επικεφαλής της «Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών Ωραιοκάστρου» κ. Δάκη Μανουσάκη με την Παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» του Δημάρχου κ. Αστέριου Γαβότση.
Η συνεργασία αυτή που ξεκίνησε λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, κρέμεται από μία κλωστή και δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να φτάσει στο τέλος της.
Η εξέλιξη για πολλούς δεν ήταν απρόσμενη, αφού τις τελευταίες εβδομάδες ήταν συχνές και έντονες οι διαφωνίες κυρίως από την πλευρά της Κ.Α.Π.Ω. Η καχυποψία μεταξύ των δύο πλευρών αυξήθηκε, με αποτέλεσμα και πολλά μέλη της Διοικούσας παράταξης να δείχνουν ότι έχουν ταχθεί υπέρ της απομάκρυνσης της Κ.Α.Π.Ω.
Στο εσωτερικό της Διοικούσας παράταξης υπάρχει ενόχληση για την «ξαφνική», όπως την περιγράφουν, μεταστροφή, με συνεχείς δηλώσεις του επικεφαλής της Κ.Α.Π.Ω. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την αντίπαλη πλευρά Ισχυρίζονται τι δεν κάνουν τίποτε περισσότερο η λιγότερο από το να εμφανίζονται ταγμένοι στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποσιωπήσουν σε λάθους χειρισμούς της διοίκησης.
Ωστόσο, ήδη από την περασμένη εβδομάδα και τις πρώτες συναντήσεις σε εκρηκτικό κλίμα, και τις λοιπές κινήσεις, είχε γίνει πλέον σαφές ότι το μεταξύ τους κλίμα είναι μάλλον βαρύ.
Ο χρόνος θα το δείξει !!!.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: